car audio

Talk about anything you like here..... Keep it mature
User avatar
BiGjDaWG
Screw Head
Posts: 271
Joined: Mon Feb 01, 2016 12:09 am
Location: Conway, AR

Thu Sep 08, 2016 1:06 am

I had a set of old school Orion xtr 12's (dvc 400rms) on a Walmart Sony explode 600 amp. They didn't sound too good when I got them but after I built a bigger box they beat like crazy.
Image
Image

User avatar
BangScrew
Posts: 24
Joined: Mon Sep 05, 2016 7:52 pm

Thu Sep 08, 2016 11:19 am

Check this out BIGJDAWG, it's one of the shows I was at

https://in.finance.yahoo.com/video/loud ... 07351.html
User avatar
BiGjDaWG
Screw Head
Posts: 271
Joined: Mon Feb 01, 2016 12:09 am
Location: Conway, AR

Thu Sep 08, 2016 12:34 pm

It takes me to a stock exchange news site. My phone don't play videos too good once my high-speed is gone anyway :/
Image
Image
User avatar
BangScrew
Posts: 24
Joined: Mon Sep 05, 2016 7:52 pm

Thu Sep 08, 2016 12:42 pm

Damn, it was a video where yahoo media showed up at a show to do a quick segment on what an audio show is about.
User avatar
BiGjDaWG
Screw Head
Posts: 271
Joined: Mon Feb 01, 2016 12:09 am
Location: Conway, AR

Thu Sep 08, 2016 12:57 pm

I hit u in a pm bro
Image
Image
User avatar
BangScrew
Posts: 24
Joined: Mon Sep 05, 2016 7:52 pm

Thu Sep 08, 2016 1:36 pm

I didn't get anything
User avatar
kinothadon11
Posts: 4
Joined: Wed Sep 07, 2016 12:53 pm

Thu Sep 08, 2016 1:39 pm

Yea you can hook them up if you have a eq
User avatar
BiGjDaWG
Screw Head
Posts: 271
Joined: Mon Feb 01, 2016 12:09 am
Location: Conway, AR

Thu Sep 08, 2016 3:42 pm

It was cuz I didn't put a title on the pm , you should have it now
Image
Image
User avatar
thatdude
Screw Head
Posts: 338
Joined: Mon Dec 14, 2015 12:32 pm
Location: I BEEN BOXING WITH MY DEMONS TILL MY KNUCKLES TURN PURPLE
Has thanked: 1 time

Thu Sep 08, 2016 4:29 pm

BiGjDaWG wrote:It takes me to a stock exchange news site. My phone don't play videos too good once my high-speed is gone anyway :/

im glad u said that ah when u use your high speed it drops down can u still listen to pandora all day
I BEEN BOXING WITH MY DEMONS TILL MY KNUCKLES TURN PURPLE
User avatar
BiGjDaWG
Screw Head
Posts: 271
Joined: Mon Feb 01, 2016 12:09 am
Location: Conway, AR

Thu Sep 08, 2016 5:13 pm

Pandora buffers alot when my high speed is gone , but I don't use Pandora cuz of all the ads. I just use datpiff app to download what I want.
Image
Image
User avatar
thatdude
Screw Head
Posts: 338
Joined: Mon Dec 14, 2015 12:32 pm
Location: I BEEN BOXING WITH MY DEMONS TILL MY KNUCKLES TURN PURPLE
Has thanked: 1 time

Thu Sep 08, 2016 9:11 pm

ah well what can u do when it drops down
I BEEN BOXING WITH MY DEMONS TILL MY KNUCKLES TURN PURPLE
User avatar
BiGjDaWG
Screw Head
Posts: 271
Joined: Mon Feb 01, 2016 12:09 am
Location: Conway, AR

Fri Sep 09, 2016 12:05 am

Not really much you can do , except buy more high speed. I called att and complained about the speed and they gave me 2free gigs of high speed. Kinda funny actually , I've done it 3 times already lmao
Image
Image
User avatar
BiGjDaWG
Screw Head
Posts: 271
Joined: Mon Feb 01, 2016 12:09 am
Location: Conway, AR

Fri Sep 09, 2016 3:20 pm

I hate wiring issues in towncars. I have a bit of a problem at high volumes , the voltage drops and head unit cuts off. It's not grounding and I got big 3 so I think I have a wire crossed between the head unit and the stock amp/receiver but idk yet.

Any thoughts?
Image
Image
User avatar
BangScrew
Posts: 24
Joined: Mon Sep 05, 2016 7:52 pm

Fri Sep 09, 2016 6:46 pm

Might need a relay on your remote. When I hooked up my 3 amps I could go to max volume but the subs would flutter real bad and voltage would drop real bad so I added a relay on my remote and it fixed it.
User avatar
BiGjDaWG
Screw Head
Posts: 271
Joined: Mon Feb 01, 2016 12:09 am
Location: Conway, AR

Sat Sep 10, 2016 12:58 am

I might have to look into that , I don't have a remote tho. I do but I think your talkin bout a different kind.
Image
Image

Post Reply